Vi lät Hanna Normark, kock på restaurang K-märkt i Stockholm, testa Arla® Pro Grilling Cheese för att ta reda på hur osten faktiskt fungerar i sin rätta miljö. Det här kom hon fram till:

  • För ett vackert och gott resultat, grilla osten i smörgåsgrillen
  • Skär osten i halvmånar och stek i bleck på 200° i 10–15 min
  • Strimla osten i grönsaksskärare
  • Funkar bra att tärna i grönsaksskärare
  • Tillaga osten i ugn innan du lägger den i en gryta och häller på en sås
  • Funkar perfekt att varmhålla på 80° i 20 min
  • Tillaga i salamander för fin färg och konsistens
  • Mjöla innan stekning för perfekt resultat
  • Funkar fint att pankofritera

ArlaPro-grilling-cheese-hanna-nordmark-citat-v3-1200x675.jpg

Anders Isaksson från Svenska Kocklandslaget har varit med och tagit fram Arla® Pro Grilling Cheese. Här berättar han mer om osten och dess fördelar.