En av Grilling Cheese's största fördelar är att du slipper begränsa dig i smak och tillagning. Här hittar du smarriga cheesetariska recept som får vilken köttälskare som helst att tänka om.

Fyra smarta Grilling cheese-tips

1. Skärmarkeringar

Använd förpackningens skärmarkeringar för att få perfekt tjocklek
på burgaren.

2. Skärmaskin

Genom att använda skärmaskin får du snabbt jämna skivor på osten.

 

  • 0,8 cm = ca 60 g
  • 0,9 cm = ca 70 g
  • 1 cm = ca 80 g
  • 1,1 cm = ca 90 g
  • 1,2 cm = ca 100 g
3. Fin och jämn stekyta

Stek osten under press för att få en fin och jämn stekyta.

4. Undvik matsvinn

Genom att använda allt på osten undviker du matsvinn! Ändbitarna kan skäras till stavar eller kuber, frysas in, tillagas och läggas i grytor eller serveras i sallader och wraps.