Flexibel frukost hos 7-eleven

Frukosten på 7-Eleven ska vara smidig, prisvärd och lätt att ta med. Det säger Magnus Neldemo på marknadsavdelningen på 7-Eleven. Kunden ska också få bestämma, både vad som ingår i frukosten och när den ska ätas.

– Vi har ett pick and mix-erbjudande där kunden kan välja sina två favoriter för endast 35 kronor. Åtta olika produkter ingår, bland annat juice, yoghurt med granola, kvarg, fralla och kaffe. Vi ser hela tiden över vilka produkter som ingår så att vi har rätt mix. Vi vill inte heller bestämma när kunderna ska äta frukost, därför gäller vårt frukosterbjudande dygnet runt.

Hur tänker ni kring innehåll och servering?

Det ska vara enkelt och smidigt att både handla och äta sin frukost, oavsett om man är på språng eller vill sitta ner i lugn och ro.

– Självfallet är kvalitén på produkterna oerhört viktig och att det smakar gott! Samtidigt ska det vara enkelt och smidigt att både handla och äta sin frukost, oavsett om man är på språng eller vill sitta ner i lugn och ro. Därför är det viktigt med ett tydligt och flexibelt erbjudande där vi serverar produkterna i smarta förpackningar anpassade för ”on the go”.

Hur märker ni trenden med frukost på språng?

– Vi ser tydligt att efterfrågan på våra frukosterbjudanden bara ökar och ökar. Sedan vi lanserade det erbjudande vi har idag har vi nästintill dubblat försäljningen av antal sålda frukostar på våra kampanjer. För oss som har en ”passion for people on the go” är det viktigt att erbjuda kunderna vad de vill ha, när de vill ha det och frukostarna är ett mycket uppskattat erbjudande.