5 november 2020Samarbeten är både ett roligt och viktigt sätt för Arla att visa vår passion för mat.
30 september 2019Bra mjölk, hantverk och förståelse för hällteknik är grunden för att skapa en latteupplevelse som kunderna uppskattar.
25 april 2017I nya Gelato Lab lär du dig att göra färsk glass och sorbet med härliga smakkombinationer, samt gelato till desserter.
29 januari 2020Malin Leander, Senior Logistics Director, berättar om hur Arlas logistik ständigt förbättras.
14 januari 2020Stort grattis till Svenska Konditorlandslaget som måndagen den 13/1 2020 tog silver i European Pastry Cup!
13 september 2019Jonas Granerås, ansvarig för Arlas mekaniserade kyllager i Jönköping, berättar mer om sin roll.
14 november 2017Arla Guldko – matbranschens Oscar. Det här är tävlingen där sann matglädje och inspirerande hållbarhetsarbete belönas.
18 september 2019I samråd med vårt nyinstiftade Smakråd presenterar vi nu syra som den viktigaste smaktrenden 2020.
15 augusti 2019Svenska Kocklandslagets Anders Isaksson och Kasper Kleihs vill inspirera till ett godare julbord för alla.
5 maj 2017Arla Guldko, eller matbranschens Oscar som det också kallas, är ett initiativ av Arla för att hylla vardagshjältarna i köket.
3 september 2019Inom ramen för Årets Smak lanserar vi nu det fjärde nedslaget: Brassicaceae
20 augusti 2019Nu släpper vi Arla® Pro Recept – en app som ger alla Sveriges matproffs tillgång till nära 1 500 recept mobil och surfplatta.
20 augusti 2019Nordic Plus syftar till att lyfta vårt redan uppskattade nordiska kök till nya nivåer, både kreativt och lönsamhetsmässigt.
19 juni 2019Inom ramen för Årets Smak lanserar vi nu det tredje nedslaget: Rhizomer
17 juni 2019Är du nästa Årets Kock? Nu börjar uppvärmningen inför Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling.
31 maj 2019Den 1 juni varje år är mjölkens dag, eller World Milk Day som den kallas internationellt, på initiativ från FN.
16 maj 20192019 lanserade Årets Kock och tidningen Restaurangvärlden den nya tävlingen Årets Kockelev/Kockelever. Tävlingen, som är öppe
14 maj 2019Tack vare hög och jämn nivå vann Zorina Nilsson och Glassbaren i Bräcke titeln Årets Glassmästare 2019.
21 mars 2019Inom ramen för Årets Smak lanserar vi nu det andra nedslaget: Chili
20 februari 2019Ostguiden är ett verktyg som gör det enklare för dig att välja den bästa skivade osten för just ditt tillfälle.
11 februari 2019Nu blir vårt sortiment inom Krav- och Nyckelhålsmärkt ännu bredare. Läs mer här.
19 december 2018När 50% av svenskarna kallar sig flexitarianer är det hög tid för köket att anpassa sig. Få smarta tips som hjälper dig igång
20 december 2016Här hittar du leveransschema och Kundcenters öppettider under jul- och nyårshelgerna.
30 november 2018Stort grattis till Svenska Kocklandslaget som den 29 november vann guld i Villeroy & Boch Culinary World Cup 2018.
20 september 2018I arbetet med Årets Smak har vi studerat och analyserat de senaste trenderna. Det gjorde att HETTA är Årets Smak 2019.
23 maj 2018Kan frukost i skolan ge bättre studieresultat? Det ville Arla ta reda på genom ett pilotprojekt med Botkyrka kommun.
21 maj 2018I enlighet med ny lagstiftning har vi uppdaterat vår integritetspolicy.
15 maj 2018Nu är alla vinnarna korade i Arla Guldko 2018.
19 april 2018En säsongsanpassad sommarmeny tilltalar gästerna samtidigt som det skapar bättre lönsamhet.
15 mars 2018Årets Guldstjärna är en utmärkelse som delas ut i samband med tävlingen Arla Guldko.
8 februari 2018Nyheten Dofilus är utvecklad för att hålla en god maghälsa och kan njutas som det är eller kombineras på en mängd olika sätt.
6 februari 2018Får vi presentera: Arla® Pro – utbildning, inspiration och lösningar som stärker er professionella verksamhet.
26 september 2017Använd vårt undervisningsmaterial med globalt fokus, samt tio goda internationella recept. Trevlig resa & smaklig måltid!
22 juni 2017Sedan slutet av 1800-talet har Falbygdens Ost skapat smaker utöver det vanliga och en sak är säker: god ost kräver sin tid.
18 augusti 2017Den individuella matlagningstävlingen startade 1987 av stjärnkocken Paul Bocuse och äger rum vartannat år i Lyon i Frankrike....
5 juli 2017I svenska skolmatsalar är mjölk en självklarhet – men så är det inte överallt. Därför har FN instiftat Skolmjölkens dag.
25 augusti 2017När man har liten aptit och samtidigt ett stort behov av energi och näring ställs höga krav på maten. Här är recepten.
21 juni 2017Bondeägda Arla höjer a conto-priset till Arlabönderna med 18,7 öre för både konventionell och ekomjölk.
20 juni 2017Mat handlar om långt mycket mer än att förse kroppen med energi och näringsämnen. Så här säger Livsmedelsverket.
16 juni 2017Skogsliden i Båstad är vinnare av Arla Guldko 2017. Där jobbar kök och vårdpersonal tillsammans för att sprida matglädje.
2 juni 2017Nu lanseras ”Så funkar mejeri”, ett kostnadsfritt och webbaserat läromedel för gymnasiets restaurangutbildning.
3 april 2017Det är många som har frågor om laktosintolerans. Här försöker vi räta ut några av frågetecknen.
24 februari 2017Falbygdens Svecia 18 månader tog guld på ostfestivalen i kategorin ”Ostfestivalens svenska klassiker 2017 – Svecia”.
31 oktober 2016I Malmö och Årsta hittar du Arla Express – en kombination mellan grossist och butik för Arla-kunder.
30 januari 2017Kampanjdags i butiken? Med Arlas nya digitala skyltverkstad marknadsför du enkelt ta mé-produkter.
12 december 2016Bondeägda Arlas mejeri i Östersund ska börja producera hushållsost gjord på mjölk från Jämtland.
26 september 2016Bondeägda Arlas mejeri i Sundsvall har vunnit Sundsvalls kommuns miljöpris. "Arla är en förebild".
21 september 2016Vi älskar mjölk och vi vill stötta alla de som delar vår passion – därför vill vi gärna tipsa om Hjärta Mjölk.
29 augusti 2016Tydlig exponering gör det enkelt för kunden att hitta dina produkter och ökar försäljningen med flera hundra procent.
26 augusti 2016Vad är sarkopeni och hur motverkar vi det? Tommy Cederholm, professor i klinisk nutrition och metabolism, reder ut begreppen.
Vi använder cookies, inklusive tredje parts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt, för att förbättra och personifiera innehåll, för att rapportera om användningen av webbplatsen och för att göra riktad marknadsföring.