Yoghurtsås med morot och kålrot

Yoghurtsås med morot och kålrot

Gör så här

1.Blanda morötter och kålrot.
2.Krydda med buljongpulver, salt och peppar.
3.Låt stå kallt 1 timme.
4.Blanda i smörgåsgurka och matyoghurt. Rör om.

Serveringsportion:ca 60 gram.
Källa:Kock i skolan 2010 (Helena Gustafsson, Sörbyängsskolan, Örebro)

  • Fett
    0,09 g
  • Kolhydrater
    1,76 g
  • Protein
    0,21 g
  • Energi (kJ)
    39,02 kJ
  • Energi (kcal)
    9,34 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen