Yoghurtpannacotta

Yoghurtpannacotta

Gör så här

1.Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min.
2.Koka upp grädde och honung. Låt gelatinbladen smälta i grädden.
3.Rör ner matyoghurt och vaniljsocker.
4.Häll upp i portionsformar, låt stelna i kyl minst 3 tim.

  • Fett
    24 g
  • Kolhydrater
    14,95 g
  • Protein
    3,23 g
  • Energi (kJ)
    1216,81 kJ
  • Energi (kcal)
    291,3 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen