Yoghurtpannacotta med jordgubbssås

Yoghurtpannacotta med jordgubbssås

Gör så här

1. Blötlägg gelatin i kallt vatten.
2. Koka upp grädde och socker. Krama ur gelatinet och låt det smälta i den varma gräddblandningen. Låt svalna.
3. Vispa ner vaniljsocker i yoghurt och blanda med grädden. Häll upp i vattensköljda glas och ställ i kylen att stelna.
4. Mixa eller vispa ihop jordgubbspuré och florsocker till en sås. Toppa dessertglasen med såsen vid servering.

Serveringsportion ca: Pannacotta 85 g, sås 30 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

  • Fett
    19,28 g
  • Kolhydrater
    20,24 g
  • Protein
    2,52 g
  • Energi (kJ)
    1094,02 kJ
  • Energi (kcal)
    266,93 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen