Yoghurtpannacotta med färska blåbär

Yoghurtpannacotta med färska blåbär

Gör så här

1. Koka upp grädde och honung. Låt gelatinbladen smälta i grädden. Rör ner yoghurt och vaniljsocker.

2. Häll upp i portionsformar och låt stelna i kyl minst 3 tim.

3. Toppa med blåbär vid servering.

Källa: Arla Köket Det är skillnad på yoghurt och yoghurt 2016

  • Fett
    26,5 g
  • Kolhydrater
    16,09 g
  • Protein
    2,5 g
  • Energi (kJ)
    1295,64 kJ
  • Energi (kcal)
    313,83 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen