Yoghurtmousse med hjortron och kanel

Yoghurtmousse med hjortron och kanel

Gör så här

1. Blötlägg gelatin i kallt vatten ett par minuter. Tag upp gelatinet, pressa ur vattnet och smält på svag värme i en kastrull tillsammans med lite av sylten.
2. Blanda ner i den resterande sylten.
3. Vänd ner yoghurt och sist crème fraiche. Skeda eller spritsa upp i glas eller skålar.
4. Pudra över lite kanel.

Serveringsportion ca: 105 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

  • Fett
    7,27 g
  • Kolhydrater
    11,7 g
  • Protein
    1,55 g
  • Energi (kJ)
    499,88 kJ
  • Energi (kcal)
    119,44 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen