Grekisk yoghurt blir ännu fastare och krämigare om du "hänger av" den. Syra bryter fint av till lökens sötma och olivernas sälta.
Print

Yoghurtcurd med vitlök och karamelliserad lök Arla pro

Grekisk yoghurt blir ännu fastare och krämigare om du "hänger av" den. Syra bryter fint av till lökens sötma och olivernas sälta.

Yoghurtcurd med vitlök och karamelliserad lök Grekisk yoghurt blir ännu fastare och krämigare om du "hänger av" den. Syra bryter fint av till lökens sötma och olivernas sälta.
Grekisk yoghurt blir ännu fastare och krämigare om du "hänger av" den. Syra bryter fint av till lökens sötma och olivernas sälta.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen