Yoghurtcurd med vitlök och karamelliserad lök

Yoghurtcurd med vitlök och karamelliserad lök

Gör så här

1. Blanda yoghurt och salt, värm ev till 37°. Häng av yoghurten ett par timmar.

2. Fräs löken på medelvärme i smör tills löken har mjuknat och fått färg. Blanda ner honungen.

3. Lägg upp yoghurten på ett fat. Lägg på den karamelliserade löken, ringla över olja, vrid över svartpeppar från kvarn och garnera med oregano.

4. Servera med oliver.

Källa: Arla Köket Det är skillnad på yoghurt och yoghurt

  • Fett
    16,31 g
  • Kolhydrater
    9,59 g
  • Protein
    5,46 g
  • Energi (kJ)
    883,26 kJ
  • Energi (kcal)
    213,52 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen