Yoghurtbas på syrad grädde

Yoghurtbas på syrad grädde

Gör så här

1. Häll upp mjölk och 1000 g yoghurt i en stor bunke.

2. Blanda de torra ingredienserna. Mixa ner blandningen i mjölkblandingen. Rör ner resterande yoghurt och syrad grädde.

3. Låt mogna i minst 4 tim, helst 12 tim i pastörisatorn.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    73,08 g
  • Kolhydrater
    288,46 g
  • Protein
    42,41 g
  • Energi (kJ)
    8330,98 kJ
  • Energi (kcal)
    1998,48 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen