Yoghurt- och gurksoppa med falafel

Yoghurt- och gurksoppa med falafel

Gör så här

1. Mixa alla ingredienserna till soppan. Smaka av med peppar. Kyl.
2. Mixa kikärtorna och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med
salt och peppar.
3. Forma till bollar och rulla i maizenamjöl. Fritera.
4. Låt rinna av på papper.
5. Servera soppan med falafel.

Serveringsportion ca: 3,5 dl
Källa: Arla Köket nr 2:2007 Lunch

  • Fett
    5,79 g
  • Kolhydrater
    14,79 g
  • Protein
    7,26 g
  • Energi (kJ)
    635,19 kJ
  • Energi (kcal)
    154,32 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen