Wasabitorsk med morots- och böngroddspasta

Wasabitorsk med morots- och böngroddspasta

Gör så här

1. Lägg torskfiléerna på smorda bleck. Salta och peppra.
2. Täck med lock och koka nästan klara i konv. ugn vid 175°C ca 15 min.
3. Häll av spadet.
4. Blanda samman crème fraiche med ingefära och smaka av med wasabi. Bred blandningen över fisken och strö till sist över ost.
5. Stek klart i ugnen, utan lock ytterligare ca 15 min.
6. Skala och finstrimla moroten.
7. Koka spagetti enligt anvisning - låt morotsstrimlorna koka med.
8. Häll av vattnet, blanda ner böngroddar och smör precis före serveringen.
9. Servera till wasabitorsken.

Serveringsportion ca: Wasabitorsk 150 g, pasta 70 g, grönsaker 40 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2000

  • Fett
    8,77 g
  • Kolhydrater
    46,61 g
  • Protein
    31,7 g
  • Energi (kJ)
    1679,85 kJ
  • Energi (kcal)
    401,53 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen