Vitvinssås

Vitvinssås

Gör så här

1.  Koka upp lök, vin och vinäger, reducera till  hälften. Häll i fonden och låt koka ytterligare 10 min. Tillsätt den syrade grädden och koka ca 5 min.

2.  Red av med majsstärkelse till önskad konsistens och mixa i smöret. Smaka av med salt.

  • Fett
    17,32 g
  • Kolhydrater
    2,62 g
  • Protein
    1,22 g
  • Energi (kJ)
    796,97 kJ
  • Energi (kcal)
    192,75 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen