Vitkålssallad kimchistyle

Vitkålssallad kimchistyle

Gör så här

1. Blanda vitkål, purjolök och kimchibas. Lägg i vacpåse och vakuumpacka. Låt ligga 1 dygn i kyl.

2. Toppa med koriander vid servering.

  • Fett
    0,07 g
  • Kolhydrater
    2,31 g
  • Protein
    0,61 g
  • Energi (kJ)
    62,56 kJ
  • Energi (kcal)
    15,24 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen