Vitkål i honungsyoghurt

Vitkål i honungsyoghurt

Gör så här

1. Slå vinäger och socker över kålen och låt dra 3-4 timmar eller över natten.
2. Sila av överflödig vätska.
3. Blanda kålen med yoghurt och russin.

Tips: Vätskan kan återanvändas till en ny omgång eller användas som smaksättare. Salladen är god och dekorativ med strimlor av röda äpplen.

Serveringsportion ca: 100 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    0,18 g
  • Kolhydrater
    17,02 g
  • Protein
    1,64 g
  • Energi (kJ)
    342,69 kJ
  • Energi (kcal)
    82,29 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen