Vit julsallad

Vit julsallad

Gör så här

1. Marinera vitkålen i strösocker och vinäger ett par timmar eller över natten.
2. Häll av marinaden och blanda i matyoghurten och smaka av med salt och peppar.
3. Servera med gula russin och valnötter.

Serveringsportion ca: 80 g
Källa: Med smak för jul

  • Fett
    2,05 g
  • Kolhydrater
    7,61 g
  • Protein
    1,23 g
  • Energi (kJ)
    239,76 kJ
  • Energi (kcal)
    57,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen