Vit chokladpannacotta

Vit chokladpannacotta

Gör så här

1. Lägg chokladen i en skål. Koka upp grädden och häll det över chokladen.
2. Krama ur gelatinbladen och lägg ner i blandningen. Mixa till en slätt pannacotta.
3. Fyll glas med ca 1 dl pannacotta. Låt stå i kylen minst 2–3 tim.

Servering: Toppa glasen med vitvinsglöggkokta vinteräpplen.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

  • Fett
    47,78 g
  • Kolhydrater
    18,42 g
  • Protein
    3,9 g
  • Energi (kJ)
    2147,7 kJ
  • Energi (kcal)
    512,89 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen