Vetedeg

Vetedeg

Gör så här

FÖRDEG:

Blanda alla ingredienser till fördegen och låt den stå i en halvtimme.

DEG:

Blanda smör och socker och därefter resten av ingredienserna tillsammans med fördegen. Kör degen ca 6-8 minuter i en degblandare. Ta upp degen och dela den i små bitar, à 60 g, och rulla bitarna runda. Sätt ugnen på 200º. Låt bullarna jäsa i ett varmt och fuktigt utrymme, 30-50 minuter tills de fått en gyllenbrun färg.

  • Fett
    5,2 g
  • Kolhydrater
    27,51 g
  • Protein
    3,38 g
  • Energi (kJ)
    725,08 kJ
  • Energi (kcal)
    173,92 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen