Vegetarisk solskenslasagne

Vegetarisk solskenslasagne

Gör så här

1. Fräs lök i olivolja. Tillsätt tomatpuré, fräs ytterligare några minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och låt småputtra ca 10 min. Ta kastrullen från plattan och tillsätt morötter, KESO, kryddor och balsamicovinäger.

2. Smält smör till bechamelsås, rör ner vetemjöl. Späd med mjölken. Tillsätt den rivna osten. Salta och peppra.

3. Varva lasagneplattor med tomatsås och bechamelsås. Grädda i 200° ca 45 minuter. Servera med t ex en morotssallad.

Källa: Carola Magnusson Veckans recept 2002

  • Fett
    10,19 g
  • Kolhydrater
    12,41 g
  • Protein
    9,49 g
  • Energi (kJ)
    768,99 kJ
  • Energi (kcal)
    183,67 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen