Vegetarisk lasagne

Vegetarisk lasagne

Gör så här

1. Fräs vitkål, morötter, lök och vitlök med kryddor under omrörning ca 5 min i smör tills morötter och vitkål har mjuknat.

2. Tillsätt övriga ingredienser och koka ihop till god smak. Såsen ska fortfarande vara rinnig.

3. Varva sås och lasagneplattor i bleck. Börja och avsluta med sås.

4. Blanda ihop ingredienserna till det smuliga täcket och strö över lasagnen. Tillaga lasagnen i ugn på 200° ca 45 min.

5. Servera gärna lasagnen med en enkel grönsallad.

Källa: Arla Guldko 2017

  • Fett
    21,41 g
  • Kolhydrater
    44,58 g
  • Protein
    11,65 g
  • Energi (kJ)
    1796,72 kJ
  • Energi (kcal)
    433,1 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen