Vegetarisk gryta med grapefrukt och citron

Vegetarisk gryta med grapefrukt och citron

Gör så här

1. Koka potatis och rotfrukter, lök och linser nästan klara i buljong. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska och koka ca 5 min.
2. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Smaka av med saft och rivet skal av citron, salt och peppar. Tillsätt grapefruktklyftorna.
3. Koka korngryn och ris klart i buljong. Blanda de två och blanda i kryddgrönt strax innan servering.

Serveringsportion: gryta ca 380 g, korngrynsris ca 120 g
Källa: Arlaköket Skola nr 2 1999

  • Fett
    5,06 g
  • Kolhydrater
    73,81 g
  • Protein
    13,17 g
  • Energi (kJ)
    1729,04 kJ
  • Energi (kcal)
    413,57 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen