Varmrökt lax med bönsallad och pepparrots-fraiche

Varmrökt lax med bönsallad och pepparrots-fraiche

Gör så här

1. Fräs blomkål, lök, ärter och bönor i smör, krydda med salt och peppar.
2. Blanda och vispa ingredienserna till pepparrots-fraichen. Smaka av med salt. Ställ kallt.
3. Värm laxen i ugn på 150°C ca 5 minuter, den ska vara ljummen.
4. Vänd ner tomat, spenat och rädisor med de frästa grönsakerna.
5. Servera laxen med grönsakerna och pepparrots-fraichen.

Serveringsportion ca: 250 g
Källa: Deli nr 9, 2005

  • Fett
    21,09 g
  • Kolhydrater
    10,79 g
  • Protein
    25,76 g
  • Energi (kJ)
    1464,91 kJ
  • Energi (kcal)
    349,63 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen