Varm potatissallad med rostad purjolök

Varm potatissallad med rostad purjolök

Gör så här

1. Koka potatis mjuk i välsaltat vatten.
2. Rosta purjolöken med olja och salt i ugn på 200°C tills den är mjuk.
3. Blanda den varma potatisen med purjolök, gräddfil och riven pepparrot efter smak.
4. Servera salladen med varmrökt fisk och krasse.

Serveringsportion ca: Potatis purjo 230 g, fisk 120 g
Källa: Gräddfil 2005

  • Fett
    21,26 g
  • Kolhydrater
    24,25 g
  • Protein
    31,58 g
  • Energi (kJ)
    1764,85 kJ
  • Energi (kcal)
    427,82 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen