En busenkel grön bufférätt med tre varianter av brysselkål. De yttersta bladen blir som salladsblad och blandas med kokt och krispigt friterad brysselkål. Gräddfil får en fastare och mer hållbar form när den hängs. Smaken balanserar beskan i svartkålsmajonnäsen.
Print

Variation på brysselkål med svartkålsmajonäs och syrad gurka Arla pro

En busenkel grön bufférätt med tre varianter av brysselkål. De yttersta bladen blir som salladsblad och blandas med kokt och krispigt friterad brysselkål. Gräddfil får en fastare och mer hållbar form när den hängs. Smaken balanserar beskan i svartkålsmajonnäsen.

Variation på brysselkål med svartkålsmajonäs och syrad gurka En busenkel grön bufférätt med tre varianter av brysselkål. De yttersta bladen blir som salladsblad och blandas med kokt och krispigt friterad brysselkål. Gräddfil får en fastare och mer hållbar form när den hängs. Smaken balanserar beskan i svartkålsmajonnäsen.
En busenkel grön bufférätt med tre varianter av brysselkål. De yttersta bladen blir som salladsblad och blandas med kokt och krispigt friterad brysselkål. Gräddfil får en fastare och mer hållbar form när den hängs. Smaken balanserar beskan i svartkålsmajonnäsen.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen