Vaniljpannkaka

Vaniljpannkaka

Gör så här

1.Koka upp mjölken och vispa ner mannagryn. Koka på svag värme ca 4 min, smaka av med salt.
2.Vispa ihop och rör ner ägg, socker och vaniljsocker. Häll smeten i smorda bleck och grädda i ugn, 175º ca 35 min.
Servera pannkakan ljummen med vispad grädde och sylt eller bär.

  • Fett
    14,08 g
  • Kolhydrater
    33,46 g
  • Protein
    8 g
  • Energi (kJ)
    1238,37 kJ
  • Energi (kcal)
    296,73 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen