Vaniljmousse

Vaniljmousse

Gör så här

1. Koka upp grädde och mjölk med urskrapade frön och vaniljstång. Vispa ihop socker och äggula.
2. Vispa ner äggvispet i den varma gräddmjölken och sjud under omrörning till 85°. Tillsätt gelatinbladen, sila och låt svalna i kyl.
3. Vänd ner lättvispad grädde och fyll upp i spritspåse eller valfria formar.

Källa: Sweetlab 2015

  • Fett
    26,96 g
  • Kolhydrater
    12,08 g
  • Protein
    6,48 g
  • Energi (kJ)
    1306,07 kJ
  • Energi (kcal)
    316,46 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen