Kycklinglår tål lite tuffare tag och trivs bra i ugnsrätter. Alla gillar italienskt, men använd svensk lufttorkad skinka och tvåårig Prästost istället för prosciutto och parmesan. Smartare och kostar hälften.
Print

Urbenat kycklinglår med lufttorkad skinka i krämig sås med medelhavskryddor och svamprisotto Arla pro

Kycklinglår tål lite tuffare tag och trivs bra i ugnsrätter. Alla gillar italienskt, men använd svensk lufttorkad skinka och tvåårig Prästost istället för prosciutto och parmesan. Smartare och kostar hälften.

Urbenat kycklinglår med lufttorkad skinka i krämig sås med medelhavskryddor och svamprisotto Kycklinglår tål lite tuffare tag och trivs bra i ugnsrätter. Alla gillar italienskt, men använd svensk lufttorkad skinka och tvåårig Prästost istället för prosciutto och parmesan. Smartare och kostar hälften.
Kycklinglår tål lite tuffare tag och trivs bra i ugnsrätter. Alla gillar italienskt, men använd svensk lufttorkad skinka och tvåårig Prästost istället för prosciutto och parmesan. Smartare och kostar hälften.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen