Ugnstekt sejfilé med currykräm

Ugnstekt sejfilé med currykräm

Gör så här

1.Lägg fiskfiléerna i smorda bleck. Droppa över citronsaft och strö fiskbuljong på filéerna.
2.Blanda paneringen och strö över fisken. Hyvla över smöret. Tillaga i ugn, 175° ca 10 min.
3.Fräs curry, lök och äpple i olja. Tillsätt vinäger, vatten, honung. Smaka av med salt och peppar. Låt koka några minuter. Mixa och kyl ner. Blanda i majonnäs, crème fraiche och gräslök.
4. Koka potatisen. Blanda med dill.
Servera sejfilén med currykräm och dillslungad potatis.

Källa: Arla Guld Ko 2013

  • Fett
    22,53 g
  • Kolhydrater
    46,29 g
  • Protein
    37,2 g
  • Energi (kJ)
    2285,43 kJ
  • Energi (kcal)
    547,83 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen