Ugnsstekta grönsaker med grönkålspesto

Ugnsstekta grönsaker med grönkålspesto

Gör så här

1. Krama ur vätskan ur den frysta grönkålen.
2. Mixa grönkål och mandel. Tillsätt ost och smält smör. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela grönsakerna i bleck och pensla med smör.
4. Stek grönsakerna i ugnen vid 175°C ca 30-40 min.
5. Blanda peston med grönsakerna.
6. Servera gärna med pasta.

Serveringsportion ca: Grönsaker 125 g, pesto 20 g
Källa: Julen till ära

  • Fett
    11,71 g
  • Kolhydrater
    13,84 g
  • Protein
    7,84 g
  • Energi (kJ)
    844,43 kJ
  • Energi (kcal)
    202,61 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen