Ugnsstekt sej med krispigt örttäcke

Ugnsstekt sej med krispigt örttäcke

Gör så här

1. Blanda majonnäs och crème fraiche, gurka och purjolök. Salta och peppra. Ställ kallt.
2. Salta sejen och lägg på bleck. Ställ åt sidan.
3. Mixa örter och spenat med smör, blanda med ströbröd.
4. Bred ett täcke av ströbrödsmixen över fisken och baka i ugn på 160°C i ca 10 min.
5. Servera med kokt potatis.

Serveringsportion ca: Sej 155 g, sås 85 g, potatis 150 g
Källa: Arla Köket skola 1:2004

  • Fett
    18,15 g
  • Kolhydrater
    39,78 g
  • Protein
    33,92 g
  • Energi (kJ)
    1960,61 kJ
  • Energi (kcal)
    468,95 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen