Ugnsstekt fisk med örter

Ugnsstekt fisk med örter

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck.
2. Blanda crème fraiche, örter, purjolök, persilja och ströbröd. Smaka av med salt och peppar. Bred röran på fisken.
3. Tillaga i ugn, 200° ca 20 min.
4. Koka potatisen.
Servera fisken med potatis.

Serveringsportion: Ugnsstekt fisk ca 120 g, potatis ca 150 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2000/Skolmat till 100

  • Fett
    5,64 g
  • Kolhydrater
    27,72 g
  • Protein
    26,85 g
  • Energi (kJ)
    1164,06 kJ
  • Energi (kcal)
    278,76 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen