Ugnsstekt fisk med bacon

Ugnsstekt fisk med bacon

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck. Salta och peppra.
2. Stek baconet knaprigt. Lägg bacon, tomater och dill på fisken.
3. Häll över grädde och citronsaft.
4. Tillaga fisken i ugn, 200° ca 15 min.
5. Koka potatisen.
Servera fisken med potatis.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Eva-Helen Almqvist, Tåsjöskolan, Hoting

  • Fett
    17,23 g
  • Kolhydrater
    30,84 g
  • Protein
    38,81 g
  • Energi (kJ)
    1870,23 kJ
  • Energi (kcal)
    443,31 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen