Ugnspannkaka Susanna

Ugnspannkaka Susanna

Gör så här

1. Koka upp vatten, tillsätt juice, marmelad och crème fraiche. Koka på svag värme ca 1 min. Red av med maizena utrört i lite vätska.
2. Blanda pannkakssmeten och fördela i smorda formar eller bleck.
3. Grädda i ugnen vid 175ºC ca 25 min.
4. Pudra gärna över lite florsocker vid servering.

Tips: Såsen kan serveras både ljummen och kall.

Serveringsportion ca: Pannkaka 140 g, sås 80 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal 2

  • Fett
    15,04 g
  • Kolhydrater
    39,24 g
  • Protein
    12,46 g
  • Energi (kJ)
    1433,07 kJ
  • Energi (kcal)
    342,78 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen