Ugnsbakad torsk med oliv- och yoghurtsalsa

Ugnsbakad torsk med oliv- och yoghurtsalsa

Gör så här

1. Blanda ihop samtliga ingredienser till salsan. Vänd i matyoghurt sist. Smaka av med tabasco.
2. Lägg fiskfiléerna dubbelvikta på bleck och pensla över smör. Krydda med salt och peppar. Tillaga i 80ºC ånga eller 125ºC hetluft till 60ºC innertemperatur.
3. Servera den ugnsbakade torsken med kall yoghurtsalsa, ris och grönsaker.

Serveringsportion ca: Torskfilé 125 g, salsa 0,75 dl, ris 160 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

  • Fett
    7,17 g
  • Kolhydrater
    50,7 g
  • Protein
    33,48 g
  • Energi (kJ)
    1700,98 kJ
  • Energi (kcal)
    406,68 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen