Ugnsbakad spetskål med kycklingbuljong och smör

Ugnsbakad spetskål med kycklingbuljong och smör

Gör så här

1. Klyfta spetskålen och lägg i bleck. Häll på en blandning av lika delar buljong och smält smör upp till hälften av kålen. Täck med aluminiumfolie och tillaga iugn på 140° ca 2 tim.
2. Värm vid servering i ugn på 180° ca 7 min.

Källa: Arla Köket Modern Gastronomi 2014

  • Fett
    0,16 g
  • Kolhydrater
    6,08 g
  • Protein
    2,24 g
  • Energi (kJ)
    172,8 kJ
  • Energi (kcal)
    41,6 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen