Ugnsbakad rödspätta med betor och brynt smör

Ugnsbakad rödspätta med betor och brynt smör

Gör så här

1.Krydda fiskbitarna med salt och peppar, lägg i bleck. Slå smör på fisken, baka i ugn på 150°C i 15-20 min.
2. Bryn smöret. Värm betor. Blanda betor med smör och krydda med vinäger, dill, pepparrot, salt och peppar.
3. Koka potatis mjuk i lättsaltat vatten och pressa. Värm upp mjölk och vänd i, rör ner crème fraiche, salta och peppra.

Serveringsportion ca: Spätta 225 g, betor 90 g, potatispuré 190 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

  • Fett
    25,72 g
  • Kolhydrater
    37,17 g
  • Protein
    48,2 g
  • Energi (kJ)
    2444,86 kJ
  • Energi (kcal)
    584,85 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen