Ugnsbakad lax med crème fraiche franska örter

Ugnsbakad lax med crème fraiche franska örter

Gör så här

1. Ångkoka alla grönsakerna till och med morötterna på hålbleck i ugnen. Låt svalna något. Blanda grönsakerna med potatis. Blanda med matyoghurt. Smaka av med tabasco, salt och peppar. Vänd ner yoghurten i i grönsakerna.

2. Lägg laxbitarna i bleck. Bred över crème fraiche franska örter. Grädda i ugnen vid 150°C Ca 15 min.

Serveringsportion: lax ca 160 g, sallad ca 180 g
Källa: Butiksköket 2:99

  • Fett
    27 g
  • Kolhydrater
    16,54 g
  • Protein
    31,64 g
  • Energi (kJ)
    1848,64 kJ
  • Energi (kcal)
    442,83 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen