Tunnbrödsstrut från Jämtland

Tunnbrödsstrut från Jämtland

Gör så här

1. Smöra tunnbröd. Lägg potatis, sill och gräddfil, rödlök och dill på mitten av brödet.
2. Vik upp en nederdel så det blir en botten. Vik över sidorna omlott.
Tips: Det går också bra att servera struten på tallrik med alla ingredienser var för sig och tunnbrödet bara smörat.

Serveringsportion ca: Tunnbrödsstrut 200 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 1999

  • Fett
    19,19 g
  • Kolhydrater
    43,88 g
  • Protein
    16,62 g
  • Energi (kJ)
    1767,11 kJ
  • Energi (kcal)
    424,65 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen