Tuna provence sandwich

Tuna provence sandwich

Gör så här

1. Blanda färskost, tonfisk, kapris och lök. Smaksätt med salt och peppar.
2. Dela brödet och bred röran på varje del. Lägg på salami, paprika, solrosskott och basilika.
3. Trä oliven på tandpetare och fäst på ovandelen på smörgåsen.

Serveringsportion: ca 280 g
Källa: Deli Arlaköket nr 13 vår 2008

  • Fett
    14,59 g
  • Kolhydrater
    80,76 g
  • Protein
    24,77 g
  • Energi (kJ)
    2325,37 kJ
  • Energi (kcal)
    555,33 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen