Tuiles

Tuiles

Gör så här

1. Blanda smör, mjöl och florsocker helt slätt. Tillsätt äggvita lite i taget, så att inga klumpar bildas. Stryk ut i önskad form på silpat och baka i 180°C i ca 4 minuter.

Serveringstips:
Forma tuiles till strutar och fyll dem med ägg av vaniljglass.

Serveringsportion: ca 20 g
Källa: Dessertakademien 2003

  • Fett
    4,08 g
  • Kolhydrater
    8,65 g
  • Protein
    1,04 g
  • Energi (kJ)
    316,81 kJ
  • Energi (kcal)
    75,74 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen