Tsatsiki

Tsatsiki

Gör så här

1. Pressa ur det mesta av vätskan ur gurkan.

2. Blanda alla ingredienser. Salta och peppra. Låt stå i kyl ett par timmar.

3. Toppa med olja, oliver och oregano.

Källa: Arla Köket Det är skillnad på yoghut och yoghurt 2016

  • Fett
    10,07 g
  • Kolhydrater
    3,04 g
  • Protein
    3,04 g
  • Energi (kJ)
    470,33 kJ
  • Energi (kcal)
    118,65 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen