Torskburgare med anjovisdressing

Torskburgare med anjovisdressing

Gör så här

1.Blanda alla ingredienser till färsen och forma burgare à 190 g. Låt vila kallt, gärna över natten, innan de steks eller grillas. Då hinner de hårdna av saltet och håller ihop bättre.

2.Blanda ingredienserna till såsen. Smaka av med peppar.

3.Montera som burgare med bröd, grönsaker och dressing.

Källa: Arla Köket Lunch Årets Kock 2010 Gustav Trägårdh

  • Fett
    32,31 g
  • Kolhydrater
    43,88 g
  • Protein
    35,22 g
  • Energi (kJ)
    2575,31 kJ
  • Energi (kcal)
    615,55 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen