Tomatsoppa med tortellini och pestokräm

Tomatsoppa med tortellini och pestokräm

Gör så här

1. Värm soppan enligt anvisning på förpackningen.
2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
3. Häll upp soppan och lägg i pastan.
4. Toppa med pesto, crème fraiche och nötter eller mandel. Smaksätt med svartpeppar.
5. Garnera med bladpersilja eller basilika.

Serveringsportion ca: 355 g
Källa: Kelda Tomatsoppa 2009

  • Fett
    24,94 g
  • Kolhydrater
    34,89 g
  • Protein
    10,6 g
  • Energi (kJ)
    1579,61 kJ
  • Energi (kcal)
    670,29 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen