Tomatmarmelad med apelsin

Tomatmarmelad med apelsin

Gör så här

1. Lägg den större mängden av de skurna tomater i en kastrull med socker, apelsin, märg och stång från vanilj, lagerblad och peppar. Koka till syltkonsistens, 105°. Tillsätt resterande toamtaer och koka igen.
2. Slå upp på väl rengjorda syltglas och sätt på locket direkt. Förvara i kyl.

Källa: Jul 2014 webbrecept

  • Fett
    0,02 g
  • Kolhydrater
    3,67 g
  • Protein
    0,12 g
  • Energi (kJ)
    66,67 kJ
  • Energi (kcal)
    15,99 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen