Tomatfisk med dill

Tomatfisk med dill

Gör så här

1. Rör ihop krossade tomater, lök och dill, grädde, tomatpuré och paprikapulver. Smaka av med salt och peppar. Häll upp i bleck.
2. Salta och peppra fisken och vik ihop till portioner. Lägg dessa på tomatsåsen och baka i ugn på 150°C ca 25-30 min.
3. Servera med kokt potatis (gärna färskpotatis) och t ex ugnsbakad tomat eller morötter.

Serveringsportion ca: Fisk och sås 150 g, potatis 160 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    7,01 g
  • Kolhydrater
    29,98 g
  • Protein
    29,05 g
  • Energi (kJ)
    1286,02 kJ
  • Energi (kcal)
    309,16 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen