Tomat och ancho-quiche

Tomat och ancho-quiche

Gör så här

1. Mixa kavringen till smulor, rör ner smör.
Z. Tryck ut massan i runda tårtformar med löstagbar botten. Ställ kallt.
3. Doppa anchochilin i kokande vatten några minuter eller tills den är mjuk. Låt rinna av väl. Dela och ta ur kärnorna. Mixa till en slät puré.
4. Blanda kvarg och gräddfil. Vispa äggen lätt och rör ner dem i kvargblandningen. Smaksätt med anchochilipuré, salt och peppar.
5. Fördela blandningen i formarna. Lägg på skivade tomater så att de täcker ytan. Grädda i 165ºC ca 40 min eller tills pajen stelnat.
6. Servera gârna med en grön sallad.

Serveringsportion ca: Paj 100 g
Källa: Kesella i New York

  • Fett
    13,22 g
  • Kolhydrater
    11,4 g
  • Protein
    10,47 g
  • Energi (kJ)
    870,6 kJ
  • Energi (kcal)
    211,68 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen