Tomat- och pumpapasta med skivad kalkon

Tomat- och pumpapasta med skivad kalkon

Gör så här

1. Fräs sambal och vitlök i smör. Låt svalna.
2. Blanda med kött och lök. Låt marinera ca 1 timme.
3. Fräs morötter och pumpa. Tillsätt tomater. Koka upp. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska. Koka ca 5 min.
4. Tillsätt grädde och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.
5. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
6. Servera med kalkonkött och pasta.

Serveringsportion ca: Sås 150 g, kalkonkött 100 g, pasta 170 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99150 g

  • Fett
    10,13 g
  • Kolhydrater
    62,9 g
  • Protein
    33,76 g
  • Energi (kJ)
    2049,58 kJ
  • Energi (kcal)
    491,64 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen