Tomat- och oreganoköttbullar

Tomat- och oreganoköttbullar

Gör så här

Blanda färsen med salt, peppar, oregano och tomat. Forma till stora köttbullar och stek dem i smör ca 10 min. Skär potatisen i halvor och strö över salt. Baka potatisen i ugn, 200º ca 30 min. Servera köttbullarna med potatishalvor och en klick gräddfil.

Serveringsportion ca 295 g (90 g köttbullar, 200 g potatis, 50 g gräddfil)

  • Fett
    21,27 g
  • Kolhydrater
    36,07 g
  • Protein
    25,47 g
  • Energi (kJ)
    1868,49 kJ
  • Energi (kcal)
    451,73 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen