Tomat – Färskost – Kyndel – Svartpeppar

Tomat – Färskost – Kyndel – Svartpeppar

Gör så här

1. Kryssa botten på tomaterna, skålla och kyl ner i isvatten. Skala tomaterna, dela ev och krydda med
salt och socker. Lägg tomaterna på en plåt och torka i ugn på 60° i 6–10 tim.

2. Plocka några fina kvistar av kyndeln, hacka resterande och blanda med färskost och mjölk. Smaka av
med salt och peppar.

3. Ringla olja på brödskivorna och rosta i ugn på 170° ca 10 min. Toppa med färskosten, tomaterna
och kyndel.

Källa: Thomas Sjögren, Årets Kock 2015

  • Fett
    17,14 g
  • Kolhydrater
    31,48 g
  • Protein
    8,67 g
  • Energi (kJ)
    1325,27 kJ
  • Energi (kcal)
    318,39 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen